Pruiken en haarwerk

Haarwerk

Haar is een belangrijk onderdeel van ons gezicht, en bepaalt mede onze identiteit. Ongewenst haarverlies door alopecia, chemokuren, overgang e.d kan een onzeker gevoel met zich meebrengen of zelfs een sociaal isolement. De keuze van een haarwerk of een haaraanvulling is maatwerk. Met persoonlijk en vakkundig advies kan ik u helpen. Samen komen wij tot een goede en passende oplossing.

Maatwerk

Een haarwerk wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Maatwerk is bedoelt voor personen die een gedeeltelijke haaraanvulling nodig hebben of een hoofdvorm hebben die afwijkt. Ik maak zorgvuldig een mal van uw hoofd en een passend ontwerp. Dit is een intensief proces waarbij alle details aan de orde komen. Ik kan op deze manier een perfect passend maatwerk voor u maken. Maatwerk is handwerk en vraagt meer tijd dan een confectie haarwerk. In 6 tot 12 weken heeft u een speciaal voor u gemaakt haarwerk.


Wat kunnen wij voor u doen?

Wanneer u een haarwerk nodig heeft, adviseer ik om ruim van te voren een afspraak te maken. Tijdens het intakegesprek, wat geheel vrijblijvend is, neem ik de tijd om met u de mogelijkheden, uw wensen, gewoontes en keuze voor een oplossing te bespreken. Mijn doel is u een goed gevoel bezorgen!

werkwijze

Tijdens het intakegesprek staat uw wens en gevoel centraal. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm, kleur van het eigen haar en de huid. Het is namelijk belangrijk dat een haarwerk goed bij u past. Na het intakegesprek maken we een vervolgafspraak, waarin we het haarwerk passend maken, knippen en uitleggen hoe het haarwerk te verzorgen. Een haarwerk reserveren kan ook. Dit kan voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en kan binnen een termijn van 5 dagen. Uiteraard biedt ik nazorg, indien u dat wenst. 

vergoeding

Indien u een doktersverklaring heeft wordt uw haarwerk voor een deel of helemaal vergoed. Dat wordt voor u uitgezocht. Alle verdere administratieve handelingen worden door mij verzorgd.