Veelgestelde vragen over Weaves

Dagelijks krijgen wij veel vragen binnen over Weaves.

Zie onderstaand de meestvoorkomende vragen met het antwoord.

Wat is de prijs van haarverdikking/verlenging?

Dit hebben wij uitgebreid beschreven bij het kopje prijzen. Mocht je er niet uitkomen, kun je ons altijd een bericht sturen.

Hoe vaak moet het worden herplaatst?

Het haar blijft gemiddeld 6-8 weken zitten. Dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de weave/tapes nooit langer dan 8 weken te laten zitten.

Mijn weave/tape haar is droog en/of begint te klitten. Wat kan ik doen?

Het weave/tape haar is van uitstekende kwaliteit, maar het is wel haar wat geen voeding meer uit de hoofdhuid krijgt. Het heeft tenslotte geen wortel meer. Dit houdt in dat jij het haar van buitenaf extra veel liefde moet geven! Dit doe je door de juiste producten te gebruiken. Een goede olie is het aller belangrijkste. Alle verzorgingsproducten zijn in de salon te verkrijgen.

Ik heb olie in de salon gekocht. Hoe vaak moet ik dit gebruiken?

De olie mag je naar behoefte gebruiken, dus zo vaak als nodig is. De olie is zowel te gebruiken op nat als droog haar.

HOE VAAK MOET IK ZILVER SHAMPOO/MASKER GEBRUIKEN?

Zilver shampoo/masker kan naar eigen behoefte gebruikt worden. Het trekt echter wel veel sneller in de weave/tapes dan in het eigen haar. Het advies is om de shampoo/masker eerst in het eigen haar te gebruiken en de laatste minuten in de weaves/tapes.

Hoe lang gaat het haar mee?

Dit hangt volledig van de verzorging af. Bij goede verzorging blijft het haar ongeveer 9 maanden mooi. Dit kunnen wij echter niet garanderen omdat de verzorging jouw eigen verantwoordelijk is.